Love Lycka

Who need pictures? I don't really do that. Maybe I should, pictures of a young soul. A troubled youth, who now is free.

Champagne med de närmaste för att fira, om en månad sisådär. De närmast hjärtat. Som delar mina drömmar och inte talar om för mig att det faktiskt är okej, det förstår jag som själv.

Let it go.

Lycka.

Jeudisoul

sorg

denna dag, ingen bra inledning, sorg.

twentyfour

Spännande har det varit, nervöst och fantastiskt kul med skidor, gaah. Och tidig morgon med ännu mer spänning, imorgonbitti. Äventyr med släpvagn har vi varit ute på ikväll. En möbel, de börjar skapas ett hem. Fina kvällar ska där tillbringas med de jag tycker så mycket om. Därr allas drömmar är välkomna, utan kritik.

Jeudisoul

Isglass

Röda kinder och glansiga ögon, så himla fint med minusgradig vinterpromenad. Översättning och överdriven jakt väntar, eller kanske inte överdriven, men ständigt letande. Efter? Ja, vad? Gissar ni rätt får ni en piggelin glass.


Jeudisoul

Gone baby Gone

Nu är nästan allt nagellack borta, nu kliar det under en nagel så jag måste hela tiden bita lite försiktigt där...
Arbejde, tre olika denna vecka, tre helt olika. 113 nya inlägg, det är ju sanslös lycka. Nu leder Sverige.Jeudisoul

french

Två chokladhjärtan och fem beställningar, sy, sy, sy. Avskrapat nagellack är dagens sysselsättning, nä mina vänner det är mer än så som hänt. Oh inatt blir det hockey och himmelska härligheter, popcorn.


jeudisoul

Mine

Drömmar, mina drömmar. Förnedra dem aldrig. Dom är mina.Jeudisoul

Home

Varit på visning, igen. Vacker, oerhört obeskrivlig harmoni och värme kände jag, igen. Men nu när P var med, blev det delad och dubbel glädje och lycka. Vilket fint hem vi kommer att få. Åh lyckan.

C/S/SH/I en salig blandning av sport just nu.


Jeudisoul

cocos

Jag åt nyss en cocosboll. Innan maten och allt, he hör ju som till ovanligheten. Efter morgonens spännande match så var cocosbollen den sista pusselbiten.


Jeudisoul

En sådan lycklig röra

Ah vilken lycka, all inspiration som jag så enkelt absorberar, återigen nämner jag, för det är ju jävla fint. Jag som ska sluta svära. Jag är kissnödig. Det är fortfarande kallt. Vi ska se film. Vi bor just nu i ett stort hus, trähus. Ska om exakt trettioåtta dagar flytta till ett annat trähus. Norrmännen curlar och skriker "HAARD, HAAARD, HAAAARD", det är ju för lustiga, va? Som ni märker är jag inte så svårroad, inte ikväll. Det skulle jag säga beror på trötthet, frusenhet och förväntningar inför den tidiga morgonens match. Ihhh vad kul.


Hejdå.Jeudisoul

Väntande Vinterland

I väntan på vintersporter så vilar kroppen i filt, fortfarande är det kyligt, men ej riktigt som tidigare. Cobran och Koll, det är helt fantastiskt vad ögonblick kan fylla på själens inspiration.Jeudisoul

Februari 21 2010

Stormen har nått oss, mig, huset, ängarna och hästhagarna. Jaha det är vitt och virvlande utanför fönstren. Sov länge och frukosten har nått min mage. Kaffe och Schulman nu. Kylan är mer än påtaglig inomhus. Tråkigt med folk som härmas, som ska sy likadana saker som andra, med samma material, hört talas om egen kreativitet?

Skriver och pysslar med hemliga saker, less på, eller inte less, snarare så fruktansvärd annorlunda från alla andra. Jag har lärt mig mycket om andra, men för lite om migsjälv. Det är på tiden, dock följer alla inte med på färden.
Jag vet vilka de flesta av mina vänner är, för förstå gången har jag känt mig sårad av någon jag trodde var mer genuinare än så, jag kan släppa det, men jag glömmer aldrig. Du blir aldrig min vän.Jeudisoul

zätördäj

Is it a revolution? 40 dagar, fyrtio, 10x4 eller 33+7, hur man än vill säga det. Provet är avklarat, tack tack. Frusen i ett stort hus, men natten ska tillbringas under filt och täcke samt med OS on tha Mac.

Y och B, the life. Tack till det.

Trött.


Jeudisoul

Hello my Dear

Läser och Skriver, svarar på frågor. På övervåningen blandas el med akustiskt sound, who needs a radio when I have ma man who pleases me. Donno what to do, prov, match, plugg allt i omvänd ordning typ. Kanske bara go for it. Jag letar en säng, en stor säng, har ni någon till övers så ge den till lilla mig. Inte för stunden, utan för senare inflyttning och ide, då plugghetsen lagt sig och jag kan sova igen. Jag tycker det är ganska kul att OS sänds på kväll- natt och morgontimmarna, he ä som mysigt. Idag vill jag njuta av en stor POPCORN från SF, may ma dreams come true. Popcorn hjälper mot allt, hjärtesorg och mensvärk till och med. Tur att jag ej har något av dem då. Men skulle det så bli, skulle mitt sinne styra mig mot ROSTADE MAJSKORN. Det ni!


Tillägnat Moster: MVG
ps. Du är inte gammal, man är bara så gammal som man vill va. Börjar man tänka att man är det, då går det bara utför, visualisera dig som odödlig, då börjar saker och ting ta fart vill jag lova.Buddha, är min vän

Jeudisoul

Burning Lips

Det är vinter, om någon nu inte visste det, tjuhgo minus my dear. 2 pass idag, vilken fröjd må jag säga. Läsa hela natten lång nästan, prov prov mera prov. Ljud av guitarr och slalom på tv. Någon sjunger även. And that folks, is the life I'm living. Livin la vida loca!


Jeudisoul

Money Money Money

Pengar, vilket elände. När ska det vända? Tiotusen i månaden trodde jag var en skitbra lön, tills jag fick höra att femton tusen är en värdelös lön. Pengar som pengar, varje krona har ju sitt värde, så är det ju.

Detta har varit ett tråkigt inlägg.

Runaway Heart

When in Brighton, as you might say. Med vad som ibland och stundtals (som förövrigt betyder samma sak) är ett bittert sinne, lätta febertoppar och en snori näsa, ja fortfarande. Gitarrspel som aldrig förr, OS invigning som för oss redan började på Stockholm-London-planet, reste med hockey-eliten.

Huset här är kallare än vänligt, jag med på insidan från och till. Growing up is hard to do. Mama I tell you.
Flaskvatten kvar sen igår, hockeykväll från måndagen och så en öl till det.

Insett att min packning lär bli ett smärre större projekt, hey hey I say. Afraid to fall asleep, wondering what tomorrow will be like, another day in this sadbad mind of miss li. No no im happy now, i'll tell ya lads, just gonna focus on the everlasting mad! Oh another day in paradise. But dont you go there, thank god for the life you'r given.

Söndag betyder rött hjärta. Have you seen my heart? Dropped it from the plane, wherever did it land?


my my my. life is good.

sleep sheep

Jag sov för länge, men försov mig ej. Men jag sov ändock för länge än vad jag planerat. Så då tänker jag vad jag missat vilka konsekvenser det kan komma att få och sen försöker jag åtgärda det hela, en genialiskt tråkigt plan. Jag har inte missat så våldsamt mycket, men dagen lär gå åt till att ta igen det för imorgon är det resa. Fortfarande förkyld och från och till har jag magont, det är inge vidare. Idag ska jag läsa och maila en kär vän ett lååångt mail.


jeudisoul

Tryffeldjur

Snor. Snorig. Snorigaste ungen i stan. Fast jag ä ju ingen unge länge, förutom på insidan då! En fågelunge lär jag alltid va, en flyttfågel. A moving bird. Hm.


------------- snytpaus ---------------

jag försvann där en stund, men det märkte ni inte eftersom detta inte är en chattblogg, märker någon ens mig på denne blogg nuförtin', jag baara undrar, gör ni deeet nuuu? (tänk "jag hade en gång en dröm" melodin)

Min bror blir arg när jag tipsar han om jobb, blir er broder det? Jag får nog egentligen inte skriva om honom här, han tycker mest att min blogg är något av ett skämt. Min bror är snäll.

Jag har ett magiskt thé mina vänner, hoppas det får mig frisk så även denne gång. Det vore förträffligt. Tryfflar, förträffligt. Det finns särskilda svin som letar efter tryfflar, och hundar. Ja de letar inte efter hundarna, jag menar att det finns även hundar, förutom svin, som letar efter tryfflar. Så kallade tryffelhundar och eller tryffelsvin. Vad skulle du helst ge dig ut på jakt med, ett tryffelsvin eller en tryffelhund?

Jag har ett ppppprojekt. En fotosession med mina allra närmsta och bästaste vänner, de ska få sig en alldeles egen plats på väggen i vårt nya hem, så snart kommer jag och knackar på med stor-kameran! Det ni! Pass på bara!Bild: panachetours.


Jeudisoul

She's alive!

Nä här blir inga barn gjorda! Om man ska ta till det gamla ordspråket. Fast det blir det, fast inga barn, utan nu talar jag om arbete. Om du fattar glimten, kära mostra.

Jag pluggar, pluggar och pluggar. Kanske inte på bristningsgränsen, men jag ligger i vill jag lova! På torsdag drar vi och stannar på andra sidan havet några dagar, tillbaka lagom till Hockey OS och en sprillans ny gura. Jag då? Jo jag kommer tillbaka till mer plugg och förhoppningsvis mer fakta och förståelse i ett visst ärende. Idag snyter jag mig inte lika mycket i armvecken, har letat rätt på näsdukar. Praise the Lord I tell Ya.

Glad för livstecken från soliga stränder, en vacker dag åker vi på en resa, en trio kvinnor. Den lilla släkt jag bär i min ryggsäck. Tänk om ni rymdes där pårikt, skulle låta bygga ett litet dockskåp där ni kunde bo och mata er med ostkrokar då det var fest. Vilken fröjd.

en sådan fröjd.

Böcker och skor att hämta. Artikel och ekonomi att skriva och prov samt kärleksbrev utan slut.Jag är förkyld och det är förbenat tycker jag. Samt att vi har soldater som dör ute på fält, det är inte rättvist, ingen borde kunna dö, men det känns som ett gammalt önskemål. Nä nu måste snyta mig i första bästa snytmaterial...Skoja! För jag är så rolig..


Jeudisoul

godispåse

Jag snyter mig i armvecken, dels för att jag kan och för att jag är lite äcklig. Jag är väldigt väldigt sugen på citrongodisar och imorgon efter yogan ska jag handla en påse gula syrliga karameller. Som det barn jag är.

Kaviar

Tänk vad en liten kaviarmacka kan göra, storslagna saker, som att giva mig liten mättnad. Min älskade är iväg på arbete, jag vill så gärna skriva bortom bergen, men jag tror det vore lögn, för här finns inga berg. Men en vacker dag, så snart, så snart så kommer vi få se berg, han och jag. Oj vad sugen jag blev på chokladbollar, med mycket kaffesmak, det ska jag tillaga när vi har bonat in oss vårt nya hem. Ja, ni hörde rätt. Hem, hem, ljuvaste hem. Och det är det vill jag lova och vilken sagolik tur jag haft, tack gode gud för denna fina gåvan. Kärlek och respekt, med det kommer man långt mina vänner.

Imorgon, yoga. Sedan ännu ett möte som tar hand om själen och sinnet. Sedan läsning och så ännu ett fint möte, till sist träning. Och så läsning, än en gång. Trodde förövrigt nyss att jag såg en spindel...det var ingen spindel.

Ska försöka somna, men det är som om jag kommit in i en vana, som inte egentligen är särskilt bra, den borde brytas.


Jeudisoul


Inside of us there is another we

Kommer på migsjälv med att sakna träningen, efter blott en dag, nu har det gått två. På måndag får jag fylla min dos återigen, så länge och under tiden får musiken hela mina sinnen.

Vart är du moster, jag som dedikerat mina sensate inlägg till din ära, min älskade buddha!


Veckan som kommer lär bli unik, som alla veckor är, denna kommer innehålla mycket varierat, plugg, prov, preliminära besked, ordentligt med sömn, yoga&balance oh så en resa, över hav.

Tittar efter fint, vackert och spektakulärt, bryr mig inte om det där va felstavat. För ni vet, I'm down with this shit!
Min "blogg" kommer aldrig bli en redgörelse exakt vad jag gjort dag för dag, jag skulle aldrig lämna ut mig så, ändå kan det tyckas och upplevas som att jag lämnar ut mykcet annat, djupt. Men hey ni känner inte mig, det gör nog ingen.


Jeudisoul

Saknad

Tanken var att jag skulle skriva ett inlägg, innan klockan blve för mycket. Det är den. Egentligen. Jag ska strax vila mina ögon. Yoga i morgontimman imorse samt Bodybalance på eftermiddagen. En sådan lyx. Läst och räknat. Väntar på ännu fler böcker att berika mitt sinne, ah!

Saknar moster.

Peace


Jeudisoul

RSS 2.0