The Terminal

Det var ett tag sedan, några dagar sedan, jag skrev ett längre inlägg. Men förkylning slog ner min kropp. Bott i sängen, levt på halstabletter, nässpray och diverse hälso-theér. Mitt emot mig på väggen hänger en fint foto, fullt med kärlek. Om fyra fem timmar är förhoppningsvis mer kärlek hemmavid, efter en lång lång väntan. Mest för honom dock.

Godnatt

faktum

Det är bra att ha vänner. Ja det var väl mest det jag ville säga. Peace

This night without

Handsömnad till avsnitt av Sex And The City. En vän som lämnat en annan vän. San Miguel och valnötsbröd med ostskivor på till och med. Håret blev mahogny igår, idag rann det mesta av färgen ur, so it seems. Jag saknar någon att prata med om jordens väsentligheter, på ett andligt plan, helst från en bergstopp.

Jeudisoul


Life, after 02.00

Lite som att inte kunna andas, ska det alltid vara såhär. Lättare att vara ifrån att vara med. Kreativa själar blir det ibalnd bara för mycket kaos och viljor. En lugn och en smärre nevrotisk, om det ens nu stavas så. Låter snarare som en nervös erotik..nånting.


Tja, ännu är klockan för sent för vad som jag egentligen borde tillåta migsjälv nuförtin. Med de orden säger jag väl godnatt, typNatten till första advent

Sitter ihopkruoen på stolen, vid skrivbordet, det är ett sådant där skrivbord som jag just nu ej finner namnet på, men det är inget vanligt skrivbord. Jag trivs i den här stan, eller så trivs jag kanske mest med att vara iväg och befinna mig någon annan stans än där jag förut var. Senaste kreationen på golvet, ännu ej klar. Symaskinen jag fick låna har gått sönder och vi har plockat den i delar, två gånger till och med, men utan framgång. Jag grät lite över det. Hur, vad rättare sagt, gör jag nu? Betalar dyr reparation, åh, varför kan inte det lilla symaskinshjärtat börja slå igen. Snälla Gud.

Jag har förutom nitarmbandet, blivit med ännu en ring. En stor, oval-blomformad svart ring. Men imorse när jag vaknade hade mina fingrar svullit upp. Jag undrar varför. Imorgon börjar det, då får julen börja, för då är det December och då är det legetimt att börja fira och räkna dagar, tycker jag.

Jag ska återgå till min kreation och under tiden jag gör det ska jag se nutidsorienterad animerad satir.

Sekretär heter denna form av skrivbord, Sek-re-tär.


Jeudisoul

RSS 2.0