Hej dagboken

Vad säger man inte när ELLE ringer, det blev ett kort och koncist samtal. Halvdag idag, kroppen är ur funktion. Hjälper kaffe mot allt, det börjar gå upp för mig att det ibland inte alls är särskilt romantiskt kring det hela. På tal om romantik, men det vet ni nog nu redan, vi flyttar ju snart. Önskar bara jag nu kunde koppla av, några andetag extra vore bra att få. Rim Pim. Jag är rolig. Ute är det mörkt och jag är så trött! Försöker hitta ro.

Jeudisoul

spaning

Femtiosex kvadrat väntar på mig efter arbetsdagens slut på lördag eftermiddag, kanske ska man fira det med att vandra dit, men på den sjätte arbetsdagen av sju kommer jag gissningsvis vara lite trött. Popcorn, tänker jag på just nu. Har sytt och fållat ikväll. Varit alldeles ensam i ett stort västerbottenshus, jag var tvungen att tända i vartenda rum innan jag låste dörren och kände mig övertygad om att inga spöken, mördare eller objudna gäster befann sig i samma byggnad som jag...detta hus har tio rum. Jag beväpnade mig med ett sk. svärd, utifall att..


Jeudisoul

etthundratjugosex

Mina ben värker, växtvärk som när man var barn och det var den värsta värk som fanns. 7-dagars vecka och ett nytt hem att flytta hem till...


Påväg hem


Vinterpark


Påväg hem & ifrån,när jag passerar här, kommer jag alltid tänka på dig, moster.


Hemma!


Bara några dagar kvar nu, jobb och flyttkartonger. Kärlek och lite vila, är så tacksam för allt jag har.

Jeudisoul

Rats

Oh, jag jobbar mest hela tiden. Nästa vecka blir en salig blandning av nästan bara jobb. Hursomhaver just nu njuter jag av ögonblicket att plinka på datorn medan P sover bredvid mig. Kvällen vill jag helst bara ska bli morgondag. Torr hud och torrt humör för tillfället. Blott en vecka, ett eget slott och koja. Dit man kan bestämma själv vilka som får komma in, men nästan alla är ju välkomna, jag pratar mer om dammråttor. Jag känner en dammråtta.


Jeudisoul

big letters

Passar på att ta en paus, det är mycket just nu, men kul. Med tre arbetsgivare, plugg, träning samt flyttförberedelser behöver man en liten paus ibland. Om tio dagar har vi ett nytt hem, oh ett sådant soulrikt och harmoniskt hem. Nyss varit på vinden och tittat på möbler! Ray ger mig musiken och kaffet har svalnat i koppen. Som det ska eller rättare sagt brukar va'. Längtar till vår-sommar och besök i västra götaland, med influenser av uddevalla och stockholm! Paketpris kan man kalla det hela!

JEUDISOUL

Days of thunder

Kaffe och så lite mascara. Jag längtar efter tågresan även om livet är bra nu med, så kan jag inte hjälpa att längta. Bara se ut över vidder och vildmark (?). Hursomhelst, det kommer bli sanslöst fantastiskt. Black will be more or less...

Saknar någon att prata med, om livet och alla de där frågorna. Jenny, moster, ida, anna, ida-maria, bella. Ni äro guld värda och jag saknar eder alla så mycket.


Jeudisoul

Lodjur

Borde anstränga mig mer, borde inte använda ordet borde så pass ofta, åtminstonde inte just nu. Men det vore bra om jag kanske lagt lite mer tid på denna uppgift jag har i textkommunikation. Jag har även en liten dröm, som jag ej kan låta bli att tänka på och vet ni vad, det får jag göra, jag får tänka på den hur mycket jag vill, för den är min, min, min.

Lyssnat på Livscoachen och fått lyckorus och distans till livet, ett extra andetag. Ungefär. Det har tittats på tågbiljetter till sydvästra städer och kartkompass och rutsystem, nåt sånt.

Nu, musik.

Red head

Ska man gå och bli eldig eller träig, kan man ens uttrycka sig så, nej det tror jag ej. Tack för date och köttbit, det har nog varit kvällens signum. Lakritspastiller och några uns stress, andas! För lite meditation skulle jag säga att det absolut beror på. Nästa vecka mina damer och herrar (?) då blir det full rulle. En rulle full. En ullig trull. Jag vet ej vad jag säg mera'.


Jeudisoul

Date

Ikväll, med dig moster? Skype vid åtta?

Bloggen är numera en direktkommunikation för viktiga meddelanden.

Jeudisoul

Paradise City

Det jag nästan önskar mig mest just nu, ja förutom hälsa, kärlek och respekt, samt fred på en ren och fin jord...är en tåg/bussbiljett till DIG, kära moster. Helst snart, en tidig födelsedags-sommar-soulsearch-present. Jag kan hjälpa till med hushållsnära tjänster for free. Om du skaffar en hund kan jag gå ut med den och så...diska kan jag, det har jag gjort mycket under min tid i Brighton! Sen kan jag ge fantastisk massage och så är jag bra, nä suverän på att laga mat (nyttig också). Ja jag kan göra en lista på vad jag kan erbjuda, jag är ett oemotståndligt sällskap och rolig dessutom, men det vet du ju!

Please take me away!

Jeudisoul

Ord

Ostkrokar. Glasögon, för läsning samt surfande. Tävling. Toning. Takdropp. Marssol. Klänning. Kärlek.Jeudisoul

Tredje i Tredje

Skriver om reklam. Äter mintchoklad. Ljuuvligt. Chokladen och minten tillsammans, skrivandet är väl inte lika ljuvligt, det blir bra, men så där ljuvligt att skriva är det nog ej. Påskrivna papper, promenad emellan bildörrar och ytterdörrar, seconhand, akustisk livemusik i litet rum, kaffe och väntan. Lyssnar på en fantastisk stämma, mm. Baby I'm moving, way to slow..


Straight up now tell me, Do You Really Wanna Love Me Forever?


JeudisoulWho needs headlines!?När man har ett foto. Min vardag just nu.


Jeudisoul

My minty mjau

Jag älskar mint. Det är även ett fint ord. Idag har jag på mig P's skjorta, i brist på egna kläder. Ja, så blir och ser livet ut när man bor på tillfällig adress utan eget riktigt ägandeskap. Den där meningen måste ha förtrollat er. You'r young til' you'r old and you'r old til' you'r dead. Bär dig själv innan du bär någon annan, annars blir du platt.

Mina naglar har svikit mig, eller de blev snarare för sköra, de vet inte mycket om livet, de är ju trots allt bara naglar.


There was a voice in my head. Send me away, send me away, to land, far, far, far away. Leave me breathless and kiss me forever.

Omge dig med vackra ting, svep ej en drink. Kyss din man och dröm allt du kan. Budskapet!

Jeudisoul

Trouble me Jack

Tre dagar av hårt arbete! Nog lönar det sig. Samma gamla visa fick jag höra hade utspelat sig här, så lite nytt, lite fresh, som man så gärna i stokholm säger, va? Invirad i filt och jagad av ett mystsikt tal, det är överallt, förfäljer mig, kanske är det trots allt bra. Vi flyttar snart, så spännande det kan va. Mina ögon är trötta små kämpar, de har varit med sedan tidig gryning och de vill helst bara möta nattens dvala. Ute är det så mycket snö överallt att man kan hyra folk som skottar tak för 300 rikstaler, plus moms! Det ni, det är ej dåligt. Imorgon ska vi klättra upp i ladugården och se vad som gömmer sig i vrår och skuggor. Ooohh. Jag kanske bör planera ett spratt, som för att skrämma P litegrann, shär inför våren. Ett vårskämt..? Det tycker jag.


Jeudisoul

RSS 2.0