Flyg lilla fågel, flyg du som kan

Jag har nu sippat på en 3,5:a hederlig öl i sisådär tre timmar, jag spillde nyss en droppe på styrplattan. No panic! Sedan ställde jag den på P's förstärkare, om han visste skulle han nog skruva på sig och inte alls gilla min möblering. Jag måste nästan flytta den nu. Idag har jag tvättat kläder och hämtat min svarta cykel.

Fått en lampa uppskruvad i taket samt lagat imponerande god mat för två, som dock bara serverades till en person. Portion numero 2 fick landa i en matlåda då jag var ensammen denna långa fredag. Tomhet och ovisshet kring framtid och frågor. Jag tänker för mycket, hela livet har jag fått höra det. Men även har man fått höra att "man alltid ska tänka sig för". Hm, jag undrar just hur man ska tolka all information man får. Det är tyst här, i trapphuset luktar det "mosters lägenhet på haga" och det finns två kristallkronor. Vår lampa är handgjord i Indonesien, den är lite sne.

Jag hoppas på en strålande sol lagom till dess att jag vaknar bredvid min älskade imorgonbitti.

Till moster och mor och även till gith: Vilka fantastiska kvinnor ni är! Jag är glad att vi finns i varandras liv!

ps. det finns planer, även för mig.


Jeudisoul

Kommentarer
Postat av: Gbg calling ...

De tre fantastiska kvinnorna hälsar från ett soligt Göteborg ... kramar i massor

2010-04-03 @ 09:33:11
Postat av: Sofia

Hej! Vad roligt att du och Peter ska åka ut och resa! Vi har bokat vår resa med travelstart.se, men ett tips är att börja med att gå in på destination.se och göra en sökning (det var så vi hittade vår resa, där görs en sökning på de flesta resesidor). Det är så underbart att resa, jag längtar hur mycket som helst tills vi åker till Thailand! Det är ju faktiskt en del av nöjet, att längta och drömma sig bort alltså. ;) Hoppas att du har haft en trevlig påsk! Kram!

2010-04-05 @ 00:07:07
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0